Drukkerij Gerrits:
Spoorstraat 1a
5451 GA Mill

Telefoon:
0485 800 112

E-mail:
info@drukkerijgerrits.nl

 K.v.K.:
62829521

 

 

Voor elke gelegenheid een bijzondere kaart

Drukkerij Gerrits  is bijna 30 jaar gespecialiseerd in het maken van familiedrukwerk zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, jubileumkaarten, gelegenheidskaarten, uitnodigingen en huwelijkskaartjes. Een zeer uitgebreide collectie kaarten is bij ons on-line te bekijken en te bestellen.U kunt natuurlijk ook naar onze drukwerkwinkel in Mill komen waar u onze voorbeeldboeken geheel vrijblijvend enkele dagen mee naar huis kunt nemen om uw speciale kaart op uw gemak uit te zoeken.

Eigen ontwerp?
We hebben een eigen ontwerpstudio met een hoog creativiteitsgehalte in huis waar uw kaart wordt bedacht en ontworpen. Al uw wensen en/of ideeën, teksten foto’s en kleuren vertalen wij voor u, in een persoonlijke kaart op maat.

Drukkerij Gerrits geeft zelf eigentijdse en unieke geboortekaartjes uit onder de naam lucky Day cards. Zeer bijzonder en exclusief zijn zijn onze sta-kaarten, die alleen bij kaartjescentrum.nl verkrijgbaar zijn

Naast familiedrukwerk kunt bij ons ook terecht voor uw digitaal- en offset drukwerk. Ook in kerstkaarten zijn wij een grote specialist.

Drukkerij Gerrits; van idee tot eindprodukt !