Aanvullende voorwaarden

 1. Kaartjescentrum.nl heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van onze site te wijzigen.

 2. De overeenkomst tussen u en Kaartjescentrum.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Kaartjescentrum.nl. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Kaartjescentrum.nl. erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

 3. Herroepen is niet mogelijk voor producten:

  die door kaartjescentrum tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van u; Kaarten die al zijn ingedrukt met de door u opgegeven tekst, waarvoor u uw akkoord heeft gegeven. Dus met uitzondering van afwijkingen in de tekst t.o.v. de door u goedgekeurde zetproef;
  die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  die door uw aard niet kunnen worden teruggezonden.

 4. Kaartjescentrum.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling en verzending. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de PostNL kan kaartjescentrum.nl hierop geen invloed meer uitoefenen. Kaartjescentrum.nl kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

 5. Voor spoedbestellingen (in overleg) worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor afbestelde spoedbestellingen worden administratiekosten (15,00 excl. btw) en verzendkosten (6.75 excl. btw) in rekening gebracht.

 6. Kaartjescentrum.nl verzendt uitsluitend binnen Nederland.

 7. Indien u niet tevreden bent of klachten heeft over de geleverde service en/of geleverde kaarten van kaartjescentrum.nl neem dan zo snel mogelijk, binnen 14 dagen contact op. Dit kan d.m.v. een bericht aan contact@kaartjescentrum.nl of door te bellen met 0485 47 15 64 (ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur). Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer en indien bekent je ordernummer, zodat wij je klacht zo snel mogelijk kunnen beoordelen. Wij proberen uw klacht binnen 3 werkdagen op te lossen. Indien blijkt dat dit niet haalbaar is, dan ontvangt u hierover bericht. Kaartjescentrum.nl doet er alles aan om uw klacht snel en naar tevredenheid af te handelen.

 8. Het kan voorkomen dat de bestanden (bijvoorbeeld een logo) die u aanlevert niet van voldoende kwaliteit zijn om te gebruiken voor het drukken. In dat geval zullen wij u zo spoedig mogelijk benaderen. De levertermijn gaat in dan in wanneer kaartjescentrum goed materiaal heeft ontvangen of u een akkoord heeft gegeven voor de origineel meegestuurde bestanden.

 9. Wij verzorgen het drukwerk in onze eigen drukkerij en de levering van geboortekaartjes gebeurt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wanneer het definitieve akkoord t.z.t. voor 11.00 uur bij ons bekend is, worden de kaartjes dezelfde werkdag nog bij PostNL aangeboden.

 10. Mocht er na het indrukken van de kaart een fout in de tekst zijn geslopen die tevens op de door u goedgekeurde proef zichtbaar is, dan drukken wij in dat geval zo snel mogelijk de kaarten opnieuw met 50% korting op de drukkosten. Voor de kaarten worden de normale prijzen zoals vermeld op de website wel volledig gehanteerd. Mocht de fout niet in de door u goedgekeurde zetproef zitten, dan nemen wij vanzelfsprekend de totale order voor onze rekening. 

 11. Het bedrag dient vooraf d.m.v. IDEAL of via een overboeking te worden voldaan.

 12. Te weinig kaarten besteld
  Als de kaarten nog niet zijn ingedrukt en u heeft achteraf te weinig kaarten besteld dan berekenen wij voor iedere keer dat u extra kaarten bestelt, € 6,75 excl. BTW administratie/verzendkosten. Indien de kaarten reeds ingedrukt zijn en u komt er achter dat u te weinig kaarten heeft besteld, dan wordt dit gezien als een nieuwe bestelling met de normale prijzen zoals vermeld op de website, maar waarbij voor de (herdruk)drukkosten slechts 50 % in rekening wordt gebracht.

 13. Aanbiedingen via deze website zijn geldig zolang kaarten leverbaar en op voorraad zijn.

 14. Kaartjes bestaande uit losse delen dienen door u zelf te worden samengesteld. Sommige kaarten zijn voorzien van afscheurperforatie.

 15. Kaartjescentrum.nl houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan kaartjescentrum.nl geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten en ter verificatie van de te ontvangen betalingen. Kaartjescentrum.nl zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden.

 16. Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met Kaartjescentrum.nl., Millseweg 12, 5446 XK Wanroij, Telefoon: 0485 47 15 64 of e-mail: contact@kaartjescentrum.nl

 17. Afwijkingen tussen enerzijds het geleverde werk en anderzijds het oorspronkelijke ontwerp, tekening, kopij of model respectievelijk de zet-, druk-, of andere proef, kunnen geen reden vormen voor afkeuring, korting, ontbinding van de overeenkomst of schadevergoeding.

 18. Kosten in geval van annuleren

  Indien u uw bestelling wilt annuleren, (alleen mogelijk indien de kaarten onbedrukt zijn) komen de kosten van terugzending en/of de kosten voor het maken van de door u gevraagde tekstproef ad. €15,- excl btw voor uw rekening. Heeft u de enveloppen reeds ontvangen, dan berekenen wij u tot 100 kaartjes € 20,00 excl. BTW en tot 200 kaarten € 33,00 excl. BTW in rekening). U kunt in dit geval de enveloppen houden.

  Het door u betaalde bedrag, minus de kosten voor de gemaakte tekstproef (evt. env.), zal door kaartjescentrum uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of annulering terugbetaald worden.