Contact

Kantoor

Millseweg 12
5446 XK Wanroij

Tel. +31 (0) 485 47 15 64
contact@kaartjescentrum.nl

Klantenservice

Heeft u hulp nodig bij uw order? Of heeft u een vraag voor ons?

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag voor ons? Kijk eerst of uw vraag hier tussen staat.

Tuurlijk! Bij de opmaak kiest u dan voor de optie ‘onbedrukt’.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail. Binnen 3 werkdagen (maar meestal dezelfde dag) ontvangt u een digitaal opmaakvoorstel die u gratis kunt laten aanpassen. Vanuit daar gaan wij verder en maken wij samen met u de perfecte kaart!

Je kunt bij je bestelling kiezen voor overboeking of iDeal. Wanneer u eerst de opmaak gezien wilt hebben alvorens te betalen kiest u voor de optie overboeking. Wij maken dan een opmaakvoorstel en wanneer u daarmee akkoord gaat rond u de betaling af. Let wel op: wij bestellen de kaarten pas bij de leverancier indien de betaling volledig is afgerond.

Dat kan zeker, kies bij het bestellen van de kaart voor een tekstwissel. Met een tekstwissel krijgt dezelfde kaarten een andere tekst.

Sommige teksten horen bij het ontwerp van de kaart en kunnen niet worden veranderd. Bij alle kaarten uit de collecties kun u eigen indrukteksten in uiteenlopende lettertypes en tekstkleuren opnemen. Bij sommige kaarten bestaat de mogelijkheid een eigen foto te plaatsen. Heeft u speciale wensen of twijfelt u wat mogelijk is neem dan contact met ons op zodat wij met u door kunnen spreken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren.

Eén voorbeeldkaart met een eigen tekst of foto is niet mogelijk. U ontvangt een digitaal opmaakvoorstel aan de hand van uw bestelling die u gratis kunt laten aanpassen.

Zodra u een modelkaart heeft aangevraagd dan heeft u de modelkaart in vijf tot zeven werkdagen in huis.

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wanneer u de kaarten besteld maar wij adviseren u dit niet op het laatste moment te doen.

Het is prettig voor u wanneer u uiterlijk zo’n 3 à 4 weken voor de geboorte de kaartjes besteld. Dan maken wij voor u de proefdruk op en leggen de kaarten hier op voorraad. Eventueel sturen wij indien gewenst de enveloppen vast naar u op zodat u de adressen alvast kunt schrijven. Wanneer alles tot tevredenheid is uitgevoerd kunt u zorgeloos genieten van uw verlof en is het wachten op de geboorte. Wanneer de baby is geboren hoeft u of uw partner alleen nog maar de laatste gegevens aan ons door te geven. U ontvangt dan een laatste proefdruk ter controle en bij goedkeuring gaan wij de kaarten direct drukken zodat u de kaarten snel in huis heeft om te versturen.

Trouwkaarten of uitnodigingen voor een feest verstuur je zo’n 6 tot 8 weken voor de bruiloft/het feest. Zo heeft iedereen voldoende tijd om te kijken of ze aanwezig kunnen zijn en kunnen ze hier rekening mee houden. Valt de datum van je feest in de zomervakantie of in een drukke periode, stuur dan je kaarten uiterlijk 8 weken van te voren. U kunt natuurlijk ook een save the date kaart versturen, deze kaarten stuurt u meestal zo’n 6 maanden van tevoren.