ONS VERHAAL

Al ruim 60 jaar ervaring

Kaartjescentrum.nl heeft een eigen drukkerij met al ruim 60 jaar ervaring met geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en kerstkaarten. De kaarten worden op professionele wijze gedrukt. We hebben ook een eigen ontwerpstudio in huis. Door onze professionele ontwerpers wordt er met uitgebreide zorg en aandacht naar uw wensen en ideeën gekeken om dit te vertalen naar een persoonlijke kaart op maat. Wij leveren uitstekende (druk)kwaliteit, correct en snel.

Kaartjescentrum is een onderdeel van GaafGrafisch. Met de site Kaartjescentrum hebben wij onze kennis van het bedrukken van geboortekaartjes, huwelijkskaarten, uitnodigingen en kerstkaarten bereikbaar gemaakt voor een breder publiek. Wij verzorgen uw bestelling met de grootst mogelijke aandacht gelijk aan elke klant die fysiek bij ons een bestelling komt plaatsen. Door onze jarenlange ervaring denken wij met u mee en kunnen wij u alle zorg uit handen nemen. Wij hebben een uitgebreide collectie van de grote aanbieders zoals Belarto, Buromac en Family Cards. Daarnaast kunnen onze professionele ontwerpers een uniek ontwerp voor u verzorgen. Of u levert via onze site uw eigen ontwerp die wij voor u drukken.

“Wij van Kaartjescentrum doen er alles aan om het perfecte kaartje voor u te realiseren. Met onze ervaring en professionele kijk maken we samen met u een fantastisch team!”
De medewerkers van
Kaartjescentrum